Hape Group Invests i se Fale Fou i Pese Yang

Hape Holding AG. ua sainia se konekalate ma le malo o Song Yang County e inivesi i se falegaosimea fou i Song Yang. O le fale gaosi fou e tusa ma le 70,800 sikuea mita ma o loʻo tu i le Song Yang Chishou Industrial Park. E tusa ai ma le fuafuaga, o le a amata fausiaina ia Mati ma o le fale gaosi fou o le a amata gaosiga i le faaiuga o le 2021. O le fale gaosi o le a tele-gaioiga, avea o Hape's fou gaosiga faʻavae, oloa fale teu oloa ma se nofoaga suʻesuʻe mo vave aʻoga. O le a mulimuli i le Hape's siʻosiʻomaga gaosiga manatu e maua ai siʻosiʻomaga-lelei meataʻalo.

E pei ona faʻalauiloa aloaia, Song Yang e i ai se matagofie siosiomaga siosiomaga, ma ua lauiloa o le Saina a le National Ecological County. I le taimi nei, o loʻo i ai le tele atinaʻe gafatia i Pese Yang, o le sili lauti lauti maketi i Saina, Nu.3 i le atunuʻu uamea stainless kamupani ma o se taʻimua i le turisi pisinisi. E i ai foʻi auala tele, o se nofoaafi televavave ma o loʻo fausiaina se malae vaʻalele. Song Yang o le taua felauaiga hub i Saute-Sisifo o Zhejiang Itumalo, o lona uiga o le itumalo e tele gafatia mo le lumanai tuputupu ae.

O le malo o Song Yang e talia ma le faʻamaoni le faʻafaigaluegaina a Hape ma o le a faʻaauau pea ona lagolagoina le isi atinaʻe a Hape i le itumalo.

Hape Group Invests in a New Factory in Song Yang (1)

O le Faʻavae ma Pule Sili o le Hape Group, Peter Handstein na ia saunoa: "O la matou tautinoga i le sosaiete - tausia le vaomatua ofe, faia meataalo mai laupapa, ma isi - e matua ogatusa ma Song Yang, o se siosiomaga agalelei. Ae maise lava i le tausaga talu ai, ua matou mauaina ai o le tele ma tele o tagata faʻatau o loʻo popole i le puipuiga o le siosiomaga, ma fesiligia fesili pei o "Faʻafefea ona gaosia?" poʻo le "O a mea na faaaogaina?" Ma ou te manatu o loʻo iai so tatou malosiʻaga sili i lenei itu i le lumanaʻi. "

O Hape e uaʻi totoʻa i aʻoaʻoga a tamaiti ma matou te mananaʻo e galulue faʻatasi ma le Song Yang Kindergarten Teacher College i ni aʻoaʻoga lelei mo le isi augatupulaga. I le faʻalauiloaina o aʻoaʻoga i Sisifo o aʻoaʻoga, pei o le Montessori Metotia, Friedrich Wilhelm Aukuso Froebel's mataupu aʻoaʻoga poto, ma isi, e mafai ona tatou maua se fesoʻotaʻiga ma paleni i le va o Sisifo ma Saina metotia. O le a matou aʻoaʻoina mai le tasi ma le isi ma galulue faʻatasi i amataga aʻoaʻoga e taua ma taua mo le atoa sosaiete.

Matou te talitonu o le matou fale gaosi fou i Song Yang o le a faia se sao taua i le Hape mo le isi lima tausaga fuafuaga. E pei ona fai mai le muagagana, o le malaga umi lava e amata i le tasi sitepu, ma le saini i luga o konekalate nei, ua matou faia le naunautaiga o le a matou uia lena muamua sitepu ma amata i se malaga umi ma Song Yang. Tatou faʻasoa faʻatasi le manuia!

Hape Group Invests in a New Factory in Song Yang (2)

Hape Holding AG

Hape, ("hah-pay"), o se taʻimua i le fuafuaina ma le gaosia o pepe sili ona lelei ma pepe meataʻalo laʻau laupapa faia mai mea lelei gafataulimaina. Le kamupani-faʻalelei kamupani faʻavaeina i le 1986 e le na faavaeina ma CEO Peter Handstein i Siamani.

O le Hape e maua ai tulaga maualuga o le tulaga lelei e ala i le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina ma le fausiaina o vasega i le lalolagi atoa. O faʻailoga Hape e faʻatau atu e ala i faleoloa faʻapitoa, faleoloa meataʻalo, faleoloa meaalofa i fale mataaga, faleoloa o sapalai a aoga ma filifiliga lisi ma teuga tupe i luga o initaneti i le silia ma le 60 atunuʻu.

Hape ua manumalo i le tele o faʻailoga mai le lauiloa tutoʻatasi tutoʻatasi suʻega kulupu mo meataalo mamanu, lelei ma le saogalemu. Saili matou i luga o Weibo (http://weibo.com/hapetoys) pe "pei" matou i le facebook (http://www.facebook.com/hapetoys)

Mo nisi faʻamatalaga

PR lautele
Telefoni: +86 574 8681 9176
Fax: +86 574 8688 9770
Imeli: PR@happy-puzzle.com


Taimi Post: Jul-21-2021