E te Malamalama i le Ecological Chain i le Meataʻalo Taʻalo?

Tele tagata talitonu sese i lena le mea taalo meataʻalo o se pisinisi alamanuia aofia ai meataalo gaosi ma tagata faʻatau oloa. O le mea moni, o le meataʻalo alamanuia o se aoina o uma lagolagoina kamupani mo le meataʻalo oloa. Nisi faiga i lenei aoina o ni masani tagata faʻatau e leʻi malamalama lava e pei o meataʻalo ituaiga faʻagaioiga,meataʻalo R & D ma mamanu, meataʻalo logistics ma felauaʻiga, ma isi

Do You Understand the Ecological Chain in the Toy Industry (3)

Faʻafefea ona manuia maketiina Meataalo Meataalo

Pei ona iloa e tagata uma, afai e te manaʻo e te tele i se pisinisi, oe le mafai i taimi uma ona kopiina a isi mea a isi. Mo le meataʻalo alamanuia, o loʻo i ai se tulaga tulaga ese faʻailoga ma atamai meatotino, o autu ia o elemeni latou te mafaia i lenei pisinisi. Ina ua maeʻa a latou lava igoa,meataʻalo gaosimanaʻomia se maketi maketi, a leai e leai se tasi na te iloaina le lelei o a latou oloa. I nisi upu, o le agavaʻa e faʻatonutonu ai le igoa ma le atamai o le autu leatauvaga o le meataalo meataalo. Afai o lau kamupani 'au na fuafuainao se nofoaafi laupapa tulaga ese poʻo le laupapa pepe tamai fale fafine, ona tatau lea ona e aumaia nei mea pāpā lua i le maketi. Masalo e faigata ona fai sau oe igoa i le amataga o aso, o lea e filifili ai le tele o tagata faigaluega e galulue faʻatasi ma lapoʻa pe lauiloa e faʻalauiloa. A maeʻa lenei meataʻalo ituaiga e i ai sina lauiloa, oe o le a filifili e teu faʻafaigaluega i ni katuni poʻo tifaga, ma totoina a latou oloa i nei tagata maimoa.

Do You Understand the Ecological Chain in the Toy Industry (2)

Talaʻaga Faʻagasologa mo Meataʻalo Tino

Pei ona taʻua i luga, afai e te manaʻo e tu i fafo i le meataʻalo meataalo, meataalo gaosi tatau ona i ai se mafaufauina tisaini 'au. I le taimi nei,malie laupapa i luga o le maketiua fuafuaina foi e fausia ai se oloa. O lea, le atinaeina mamanu o meataalo oloao le autu o le atoa alamanuia filifili. Masalo e le iloa e tagata uma le telemeataalo laupapa masaniua leva ona atiina ae atoa e tagata mamanu, o lea la e mafai ona na o le tipiina e tagata tisaina fagu fagu mai isi itu. O le tisaini manaʻomia e faia o le faʻaaogaina fou tekonolosi, fou mea ma fou gaioiga, faʻaleleia ma tuʻufaʻatasia raw meataalo e ala i fou faatufugaga faʻaaliga.

Taʻiala i Taavale Feoaʻi

O le meataʻalo alamanuia manaʻo ia i ai se umi-umi pisinisi, ona latou tatau ai ona iloa o le saogalemu o logistics e taua tele foi. O le masalosalo o le fesuiaiga i le tele o mea tau mea masani e masani ai, aemaise lava le faʻaulufale mai ma auina atu i fafo oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e i ai nisimeataʻalo paso laupapa maalealee vevesi i taimi o femalagaaiga. I le tali atu i lenei mea mataʻina, meataalo gaosi e masani ona o mai ma auala nei. Muamua, faʻamalosia le afifiina o le oloa lava ia, pei o le faʻaaogaina o nisi foam faʻatumuina le pusa avefeʻau pe faʻaaoga se faʻaputuputu taga pepa; o le lona lua o le filifili lea o le kamupani logistics sao. E manino lava o le muamua e mafai ona faʻatonutonu, o leatele meataalo auina atu i fafo o loʻo faʻateleina le tau o afifiina.

Afai o oe o se meataalo e faʻaulufale mai, faʻamolemole vaʻavaʻaia la matou 'upega tafaʻilagi, matou te avatua ia te oe ma lelei oloa ma logistics tautua.


Taimi Post: Jul-21-2021