Le Tauiviga i le Taua COVID-19 Faʻaauau

Ua sau le taumalulu ma COVID-19 o loʻo pulea pea ulutala. Ina ia maua se saogalemu ma fiafia le tausaga fou, saʻo puipuiga puipuiga tatau tatau ona faia i taimi uma e tagata uma.

I le avea ai o se atinaʻe e gafa ma lana aufaigaluega ma le lautele o le sosaiete, na toe foai foi e Hape le tele o sapalai o puipuiga (tamaʻi-masks) i tamaiti i totonu o Saina, ina ua maeʻa se foaʻi tutusa i le amataga o le 2020. Sili atu 200,000 tamaiti-ufimata ua faʻasolo atu i sili atu i le 40,000 tamaiti o loʻo manaʻomia talu ai nei, faʻatasi ai ma le alofa o Hape ma manaʻoga alofa na tuʻuina i totonu.

The Efforts to Battle COVID-19 Continue (1)

E ese mai i foaʻi mo le sosaiete, e masani lava ona faʻapipiʻi e le Hape le taua o tagata o le Hape Family. I lalo o faʻamaʻi ogaoga o faʻamaʻi o le lalolagi o loʻo i ai nei i totonu, e leʻi faʻamamaina lava e Hape lona mataala ma le tiute o le tausiga i lona aiga tele. Matou te faʻalatalata i tagata faigaluega uma ma ia mautinoa o Hape o se nofoaga saogalemu e galue ai.

The Efforts to Battle COVID-19 Continue (2)

O le 2020 sa faigata i le tausaga i lalo o le pogisa o le siama, ma tatou te faʻamoemoe lava o le 2021 o le a taʻitaʻia tatou uma i se lumanaʻi manuia, aua "o le fiafia e masani ona oʻo mai i tua o le oona". O le a faʻamanatuina nei e Hape lana faʻamaoni i ana tagata faigaluega ma faʻaauau pea ona faia lona sao i le sosaiete i le taua faasaga i le COVID-19. Tusa lava poʻo le a le foaʻi - a fai o matapulepule, meataʻalo poʻo tupe faʻaalu - Hape faʻamoemoe e faʻamamaina le tiga i le alofa faamaoni ma le fiafia.

Hape Holding AG

Hape, ("hah-pay"), o se taʻimua i le fuafuaina ma le gaosia o pepe sili ona lelei ma pepe meataʻalo laʻau laupapa faia mai mea lelei gafataulimaina. Le kamupani-faʻalelei kamupani faʻavaeina i le 1986 e le na faavaeina ma CEO Peter Handstein i Siamani.

O le Hape e maua ai tulaga maualuga o le tulaga lelei e ala i le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina ma le fausiaina o vasega i le lalolagi atoa. O faʻailoga Hape e faʻatau atu e ala i faleoloa faʻapitoa, faleoloa meataʻalo, faleoloa meaalofa i fale mataaga, faleoloa o sapalai a aoga ma filifiliga lisi ma teuga tupe i luga o initaneti i le silia ma le 60 atunuʻu.

Hape ua manumalo i le tele o faʻailoga mai le lauiloa tutoʻatasi tutoʻatasi suʻega kulupu mo meataalo mamanu, lelei ma le saogalemu. Saili matou i luga o Weibo (http://weibo.com/hapetoys) pe "pei" matou i le facebook (http://www.facebook.com/hapetoys)

Mo nisi faʻamatalaga

PR lautele
Telefoni: +86 574 8681 9176
Fax: +86 574 8688 9770
Imeli: PR@happy-puzzle.com


Taimi Post: Jul-21-2021