Fou 2020, Faʻamoemoe Fou - Faʻailoa le "2020 Talanoaga ma Ofisa Sili o Pulega" Lautele mo Tagata faigaluega Fou

I le aoauli o Oketopa 30th, o le "2020 · Talanoaga ma Ofisa Sili o Pulega" Social mo Tagata faigaluega Fou na faia i Hape Saina, ma Peter Handstein, o le Faʻavae ma Pule Sili o le Hape Group, na fofogaina se saunoaga musuia ma auai i loloto loloto feutanaiga ma le tagata faigaluega fou i luga o le 'upega tafaʻilagi ao ia faʻafeiloaia tagata fou na o mai.

Na faʻasoa e Petelo ma le au faigaluega fou lana ia lava faigamalaga i le taimi o le lua-itula faʻatasiga, musuia i latou i se tala faʻatusa a tagata Iutaia; "E mafai e se tasi ona iloa le aofaʻi o fatu a le apu ma le tipi, ae le mafai e se tasi ona maua le saʻo numera o apu e mafai ona tupu mai se fatu - leai seisi pe a fai i se laueleele naumati, ae tele pe a fai i le laueleele lafulafua ma tele le susulu o le la ma le timu…" O le aufaigaluega fou e pei o fatu ma le gataʻu avanoa, faʻatasi ai ma le Hape galue o se lauʻeleʻele fanua, faʻafaileleina fatu ma se lelei siʻosiʻomaga ma tuʻuina atu ia i latou le tele o ituaiga o avanoa.

New 2020, New Hop (2)

I aga fesoʻotaʻiga, na faʻalauiloa mai ai e le aufaigaluega fou latou, ma le ofoina atu o ni manatu tulaga ese ma manaia i le kulupu. E toatele foi na ioeina o le latou filifiliga e auai i le Hape na logoina e le Hape's brand image o se tulaga lelei aʻoga meataʻalo ituaiga. O isi na faʻaalia o latou o tagata faʻamaoni o le au Hape meataʻalo, naunau e aʻoaʻo atili e uiga i le ituaiga matagofie o galuega taulima, lana aganuʻu, filosofia ma sili atu. Tasi le tagata faigaluega fou faʻaalia lona fiafia tele i fuafuaga a le Hape i le lumanaʻi ma fuafuaga. I le tali atu i ai, na taʻua e Peter o le Hape o le a masani lava ona taua agai i itu ma faʻavaomalo faʻavaomalo. Faʻafesagaʻi ma le fesuisuiaʻi o maketi i taimi uma, nai lo le le mautonu ma malolo luga o ona tulaga lelei, Hape o le a malosi mulimuli i maketi faiga, faia fetuʻunaʻiga talafeagai ina ia mafai ai ona sili atu fesoʻotaʻiga ma malamalama o tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

New 2020, New Hop (1)

O Petelo i le taimi lea, na le mafai ona taofiofia lona mafaufau i ana paʻaga, na latou mafuta ma ia talu mai le amataga o Hape. Na ia taʻua foi o le aofaiga o tagata faigaluega na galulue i le vaega mo le sili atu i le 10 tausaga e oʻo atu i le 25%, e sili atu le maualuga nai lo le tele o isi kamupani i le galuega. O Hape o se aiga tele ma mafanafana ma e laki e faʻafeiloaʻi ana tagata faigaluega fou i tausaga uma, ma e faʻapelepele i tagata uma o le aiga Hape. Mai le vaaiga a Petelo, o tagata faigaluega tuai o le ivitu o Hape ma o tagata fou o le toto fou. E le mafai e se tasi ona ola e aunoa ma le ivitu, ae leai se malosi e aunoa ma se toto fou - e moni mo se tagata e moni foi mo se kamupani. O le mea moni, o le fia iloa ma le naunautaʻi o a matou tagata faigaluega fou faʻamalosia i matou e faʻaauau pea gaioiga ma faʻaleleia. E le gata i lea, fou tagata faigaluega aʻoaʻo mai a tatou pele pele, mauaina o le poto ma le poto masani, i le isi itu, musuia le veterans e saili fou manatu ma metotia.

Hape Holding AG

Hape, ("hah-pay"), o se taʻimua i le fuafuaina ma le gaosia o pepe sili ona lelei ma pepe meataʻalo laʻau laupapa faia mai mea lelei gafataulimaina. Le kamupani-faʻalelei kamupani faʻavaeina i le 1986 e le na faavaeina ma CEO Peter Handstein i Siamani.

O le Hape e maua ai tulaga maualuga o le tulaga lelei e ala i le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina ma le fausiaina o vasega i le lalolagi atoa. O faʻailoga Hape e faʻatau atu e ala i faleoloa faʻapitoa, faleoloa meataʻalo, faleoloa meaalofa i fale mataaga, faleoloa o sapalai a aoga ma filifiliga lisi ma teuga tupe i luga o initaneti i le silia ma le 60 atunuʻu.

Hape ua manumalo i le tele o faʻailoga mai le lauiloa tutoʻatasi tutoʻatasi suʻega kulupu mo meataalo mamanu, lelei ma le saogalemu. Saili matou i luga o Weibo (http://weibo.com/hapetoys) pe "pei" matou i le facebook (http://www.facebook.com/hapetoys)

Mo nisi faʻamatalaga

PR lautele
Telefoni: +86 574 8681 9176
Fax: +86 574 8688 9770
Imeli:    PR@happy-puzzle.com

Na taua e Peter e faʻapea, o Hape na ave pea le faʻamamafa i taleni, ma o le tausaga nei, na faʻatino ai le tele o polokalame mo toleniga taleni e fausia ai se tulaga lautele mo taleni maoaʻe e faʻamalosia ai le latou atinaʻe atoa. Ina ia tapunia le agafesootai, na sii mai e Peter Einstein, o le saienitisi lauiloa i le lalolagi, fai mai "Ou te iloa ou te le iloa", faamalosiau i tagata uma o loo tumau pea lotomaualalo, ia faaauau pea ona aoao, ma ia galulue faatasi i le tilivaina lelei lelei meataalo Hape i tulimanu uma. o le lalolagi ma aumai le fiafia i tamaiti uma i le kelope.

O le vafealoaʻi o se avanoa lelei mo Peter ma le aufaigaluega fou e fiafia ai i le fefaʻasoaaʻi o fetalanoaʻiga ma aoao atili e uiga i le tasi ma le isi, ma e le gata faʻalauteleina le malamalama o tagata faigaluega fou i le kamupani aganuʻu, filosofia ma atinaʻe taʻiala, ae na faʻaosofia ai foi le faʻatinoina o le polokalame toleniga taleni. I le iuga, Hape taumafai e fausia se lelei siʻosiʻomaga mo ana tagata faigaluega uma, fesoasoani ia latou iloa a latou miti ma, i le isi itu, fesoasoani faʻalauiloa le umi-taimi atinaʻe ma le manuia o Hape.


Taimi Post: Jul-21-2021